GALLICOOP ÜZEMI KONYHA, Szarvas

3 Vélemények
GALLICOOP ÜZEMI KONYHA
Ipartelepi Út 531
5540 Szarvas
Békés

Gazdasági információk

Cégnév
SZARVAS KONTAKT Kft.
Cégjegyzékszám
04-09-004611

Leírás

A Gallicoop-ot 1989-ben alapították 40 millió forintos alaptőkével Szarvason. Az 1 652 millió forintos, zöldmezős beruházásként induló vállalkozás az elmúlt 25 év ben hatalmas változáson ment át, mind tevékenységét, mind pedig a vállalat szerkezetét tekintve. Az eleinte kizárólag vágóhídként működő cégnél az első legjelentősebb változás az 1992-ben bekövetkezett tulajdonos- és vezetőváltás volt. A tulajdonosok a vágóhidi alaptevékenységet évről-évre tudatosan bővítették, aminek követ- keztében a kezdeti 1700 tonna vágás ma már eléri a 40 000 tonnát. Ennek megfelelően a második fontos fejlesztési lépés a takarmánykeverő üzem 1994-es megvásárlása volt.
Ezzel a lépéssel kezdődött az integráció fejlesztése, mert a takarmánykeverő megvásárlása meghatározta a későbbi irányt is. A készítménygyártás már az első perctől tervben volt, az épület is úgy épült, ám nem volt akkor még megfelelő technológia és géppark. Ma a Gallicoop késztermék gyártási volumene eléri az évi 7 ezer tonnát. A készítménygyártás után a következtő meghatározó fejlesztés a panírozóüzem építése volt: az üzem először félkésztermékek gyártására volt berendezve, ám a félkésztermékek lassan kiszorulnak a piacról az élelmiszerbiztonsági szempontok miatt, így szükségessé vált a bővítés egy készresütő vonallal.
Ennek révén sikerült elérni azt, hogy a Magyarországon készülő 20-25 ezer tonna panírtermékből 4 ezer tonnát a Gallicoop állít elő. Az alapítók hitvallása és a Gallicoop küldetése az, hogy a fogyasztók számára biztonságos és jó minőségű termékek et állítsunk elő, amelynek köszönhetően a 25 év alatt piacvezető szereplőjévé váltunk a hazai piacnak. A felelős vállalati működés jegyében kiemelt fontosságot tulajdonítunk a fenntartható működés elvének.


Kulcsszavak:
Élelmiszeripar, Húsfeldolgozás, Húsipar, Húsfeldolgozási termék, Hús, Baromfiipar, Pulykatermék, Pulykafeldolgozás, Pulyka, Pulykahús, Húsáruk, Pulykanevelés, Bécsi Szelet, Pulyka Mell Filé
Termékek
bécsiszelet, darált pulykahús, panírozott mellszelet, pulykamell töltött, pulykamellfilé
GALLICOOP ÜZEMI KONYHA a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Gallicoop

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon elégedett vagyok a felvágottjaikkal. Mivel disznóból készült termékeket nem eszem, külön öröm számomra a pulykából készült szalámijuk.

borzalom

több, mint 6 hónappal ezelőtt

A sajtal és sonkával töltött pulykamell hosszas sütés után is folyt, de nem ám a sajt...nem... a "hús". A pulykafasírt büdös, a belsejére jobb rá sem nézni. Köszi Gallicoop...

arzena
Gallicoop

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Ha pulykából készült ételt főzök, lehetőség szerint a pultból azt választom ki, amin a Gallicoop név és egyben embléma szerepel. A részben magyar társasággal eddig mindig meg voltam elégedve. A friss, hűtött pulykamellre semmi panaszom, olyan szépen tisztítják, hogy mrá csak darabolnom kell. A párizsijuk pedig finom és szerintem jó áron kapható!
## pulyka# gallicoop# nyersen és elkészítve
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) GALLICOOP ÜZEMI KONYHA részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Ipartelep Utca 5
  5540  Szarvas
 2. Csabai Út 2
  5540  Szarvas
 3. Dózsa György Utca 42
  5540  Szarvas
 4. Gárdonyi Géza Utca 3831/2
  5540  Szarvas
 5. Béke U. 19.
  5540  Szarvas
 6. Rákóczi Utca 2
  5540  Szarvas
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete